Vanavond op tv: nieuw seizoen Down the Road, documentaire Ik rouw van jou

Vanavond op tv: nieuw seizoen Down the Road, documentaire Ik rouw van jou
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 november

Kijktip :

NPO 3 heeft vanavond een mooie programmering voor de kijker in petto. Het populaire Down the Road begint aan een nieuw seizoen en daarnaast is ook de prachtige documentaire Ik rouw van jou te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 24 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

IDFA-docu: In His Image

NPO 2
20:15 uur

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire In His Image te zien op NPO 2. Hierin volgt filmmaker Tami Ravid ouders die een kleinkind van hun overleden zoon wensen. Het gaat over mannen die stierven tijdens hun militaire dienst in Israël. Bij gebrek aan wetgeving staat het Israëlische leger families toe om sperma uit het lichaam van hun overleden zoons te halen en dit te gebruiken voor het creëren van nakomelingen. Soms tegen de wil van de weduwe.


Het Perfecte Plaatje: Dakar-fotoshoot

RTL 4
20:30 uur

De vijf overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje worden in deze aflevering getest op hun koelbloedigheid tijdens een Dakar-fotoshoot. Er zijn verschillende voertuigen uit de beroemde woestijnrally geregeld die op een speciaal gebouwd oefenterrein moeten gaan zorgen voor dirt and dust. Topmotorsportfotograaf Frits van Eldik zorgt dat iedereen het er levend van afbrengt, maar wel met een spectaculaire actiefoto terugkomt.


Thriller: Now You See Me

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de spannende thriller Now You See Me uit. Vier illusionisten halen in Las Vegas een enorme stunt uit. In het bijzijn van publiek beroven ze virtueel een bank in Parijs. Daarna laten ze het geld neerdalen op de hoofden van de toeschouwers. Dat klinkt natuurlijk als een geweldige truc. Als de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd is, krijgt het viertal in een klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. Terwijl de illusionisten nieuwe stunts aankondigen, zit de FBI hen op de hielen en de Parijse bankdirecteur zint op wraak.


Zeeman confronteert stalkers: hele straat slachtoffer

RTL 5
20:30 uur

In deze aflevering van Zeeman confronteert: stalkers duikt Thijs Zeeman in een heftige stalkingzaak waarbij een hele straat slachtoffer is. Het gezin van Edward krijgt al jaren de meest afschuwelijke berichten toegestuurd. Maar niet alleen zij moeten het ontgelden, de stalker richt zich zelfs op de complete straat in Friesland waar de familie eerst woonde. Ook een noodgedwongen verhuizing naar Ameland heeft de stroom aan bedreigingen en treiterijen niet laten stoppen.


Terug: Down the Road

NPO 3
21:20 uur

Het Vlaamse programma Down the Road is terug met een nieuw seizoen, waarin de groep van het eerste seizoen opnieuw op reis gaat. Dieter Coppens gaat met zijn zes reisgenoten voor hun grootste avontuur tot nu toe: naar Fins Lapland. Daar trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en nog veel meer.


Docu: Ik rouw van jou

NPO 3
22:10 uur

Presentator en kunstenaar Nellie Benner is 28 als haar moeder plotseling overlijdt. Terwijl verdriet met volle kracht haar leven in dendert lijkt het alsof iedereen van haar verwacht dat ze weet hoe ze moet rouwen. Maar niets is minder waar. Nellie onderzoekt de tegenstrijdigheden van het verliezen van een ouder op jonge leeftijd in de documentaire Ik rouw van jou. Alle trauma's, tranen en dieptepunten, maar ook de opgedane kracht, wijsheid en losgekomen creativiteit.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Down the Road, documentaire Ik rouw van jou of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV