Jimmy Kimmel belooft: 'Deze keer geen blunders meer bij Oscaruitreiking'

Jimmy Kimmel belooft: 'Deze keer geen blunders meer bij Oscaruitreiking'
Vorig jaar werd verkeerde winnaar aangekondigd

Nieuws :

Het was veruit het meest besproken moment van de Oscars vorig jaar: terwijl de voltallige cast van La La Land het poduim betrad, klaar om een winnaarsspeech voor 'beste film' te geven, bleek dat niet hun film maar Moonlight de echte winnaar was. Presentator Jimmy Kimmel mag ook dit jaar de Oscars presenteren en belooft dat een dergelijke blunder deze editie absoluut uitgesloten is.

"Dan zou iedereen die bij ABC werkt moeten worden ontslagen”, zo zei Kimmel op een Amerikaans persevenement. "Een keer kan gebeuren, maar als het weer gebeurt is hier echt niemand capabel genoeg om een televisieshow te maken.”

Ondanks de grote blunder noemt Kimmel het presenteren van de Oscars vorig jaar een hoogtepunt uit zijn carrière. Ook dit jaar - het is de negentigste keer dat de Oscars worden uitgereikt - mag hij de avond aan elkaar praten. De talkshowpresentator kon het niet laten om toch nog even de draak te steken met de vorige editie. "Als je denkt dat we er toen aan het einde een potje van hebben gemaakt, wacht dan maar op wat we in petto hebben voor de negentigste jubileumshow."

De uitreiking van de Oscars vindt dit jaar plaats op zondag 4 maart en wordt live uitgezonden op Net5.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV