FC Emmen - Ajax live op tv

FC Emmen - Ajax live op tv
Ploeg van Erik ten Hag weer op zoek naar uitwinst

Sport :

Op zaterdag 28 november spelen Ajax en FC Emmen in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten FC Emmen - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers blijven maar winnen, en ook met flinke cijfers. In Europa wordt het nog heel spannend voor de ploeg van Ten Hag, dus het is de verwachting dat Ten Hag een aantal spelers op de bank laat starten in De Lange Meerdijk.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

FC Emmen
Met veek vertrouwen reizen de spelers van FC Emmen niet af naar hun thuishaven: in de historie van de Drenthse club wonnen de rood-witten nog nooit van hun kleurgenoten. Vorig jaar won Ajax in Emmen met 2-5.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Emmen - Ajax is zaterdag 28 november om 18.45 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FC Emmen - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier