Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman jaagt op taxi-oplichter

Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman jaagt op taxi-oplichter
Louche taxichauffeur op Schiphol

Kijktip :

Zondagavond is er weer een nieuwe aflevering van Undercover in Nederland te zien op SBS6 en deze week jaagt Alberto Stegeman op de taxi-oplichter Jerrel G. Deze louche taxichauffeur heeft het niet gemunt op de toeristen op Schiphol; in plaats daarvan licht hij zijn collega's op..

Undercover in Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Belazerd
Jerrel G. is een bekende oplichter in de taxiwereld van de luchthaven, die door de jaren heen veel chauffeurs heeft belazerd. Zij zijn naar hem op zoek, maar deze Jerrel G. heeft nog veel meer mensen opgelicht. Hij schuwt zelfs oplichting van zijn eigen familie niet. Stegeman spreekt met de zoon van G., die een boekje opendoet en vertelt dat zijn vader een grote oplichter is.

Tekst gaat verder onder video's.

Undercoveractie
De zoon van G. is zelf ook op grove wijze besodemieterd door zijn bloedeigen vader, en daar blijft het niet bij. Ook de ex-vrouw van Jerrel vertelt hoe hij liegt en bedriegt. Hoog tijd voor Stegeman en zijn team om in te grijpen. Ze sporen de oplichter op tijdens een spannende undercoveractie en Stegeman confronteert hem.

Undercover in Nederland is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Undercover in Nederland: Alberto Stegeman jaagt op taxi-oplichter of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier