Maandag in Op1: John Jorritsma over ons gedrag tijdens de pandemie

Maandag in Op1: John Jorritsma over ons gedrag tijdens de pandemie
De gasten van maandag 30 november

Kijktip :

Door de koopgekte vergeten we ons massaal aan de maatregelen te houden. De burgemeester van Eindhoven, John Jorritsma, vertelt over dit bizarre gedrag. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 30 november

  • In een nieuw seizoen van de populaire serie ‘Vier handen op één buik’ begeleiden cabaretière Karin Bloemen en actrice Tatum Dagelet tienermoeders bij hun zwangerschap. Vanavond bij Op1 vertellen Karin en Tatum hoe zij tienermoeders Nikita en Sanne hebben kunnen helpen tijdens deze spannende maanden en delen de jonge moeders hoe zij de begeleiding van deze bekende Nederlanders hebben ervaren.
  • Lijsttrekker van DENK Farid Azarkan vertelt vanavond bij Op1 over het verkiezingsprogramma van de partij. Vandaag maakt DENK het programma ‘Denk anders’ bekend met daarin voorstellen als racistenlokkers en een diversiteitsquota voor bedrijven. De partij van Azarkan wil met deze voorstellen definitief een einde maken aan racisme en discriminatie.
  • Bestuursvoorzitter van Phillips Frans van Houten geeft vandaag de EW Economie-lezing in het Amsterdamse cultuurhuis Felix Meritis waarin hij zijn visie op Nederland geeft. Hij spreekt onder meer over de noodzaak van concurrentiekracht in ons land. Vanavond bij Op1 vertelt Frans van Houten waarom wat hem betreft innoveren het kernwoord voor de toekomst is.
  • Dit weekend werd het in veel steden vanwege de Black Friday-kortingen veel te druk. Ook was er op verschillende plekken overlast door vuurwerk afstekende jongeren. Vanavond bij Op1 burgemeester van Eindhoven John Jorritsma en hoogleraar gezondheidscommunicatie Bas van den Putte over ons gedrag tijdens deze pandemie.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 30 november gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: John Jorritsma over ons gedrag tijdens de pandemie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier