Britse misdaadserie Deadwater Fell start vrijdag op België Eén

Britse misdaadserie Deadwater Fell start vrijdag op België Eén
Twee vrijdagen met dubbele afleveringen

Kijktip :

Op vrijdag 4 en vrijdag 11 december is de Britse misdaad-/dramaserie Deadwater Fell met dubbele afleveringen te zien op België Eén. De miniserie gaat over een kleine Schotse gemeenschap die verscheurd wordt door een verwoestende woningbrand.

Gedrogeerd
Het vuur breekt uit in het huis van het schijnbaar gelukkige gezin van Tom en Kate Kendrick. De buren, Jess en politieagent Steve, slaan alarm en Steve sleurt Kate met gevaar voor eigen leven naar buiten - maar ze is al overleden. De drie kinderen zijn met een hangslot opgesloten in een kamer. Alleen hun vader Tom, de lokale huisarts, overleeft het drama. Uit onderzoek blijkt dat de vijf gezinsleden zijn gedrogeerd voor de brand.

Dennennaalden
Daar blijft het niet bij: één van de dochters blijkt bedekt te zijn geweest met dennennaalden. Beelden van bewakingscamera's laten zien dat Kate het hangslot heeft gekocht. Al snel wordt duidelijk het gezin niet zo gelukkig was als het leek te zijn: Kate slikte antidepressiva en was onlangs over de kop geslagen met haar auto en Tom had een affaire met buurvrouw Jess... Maar hoe is de brand ontstaan?

De misdaadserie Deadwater Fell is op vrijdag 4 en vrijdag 11 december rond 20.40 uur met dubbele afleveringen te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse misdaadserie Deadwater Fell start vrijdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV