Ajax - FC Twente live op tv

Ajax - FC Twente live op tv
Erik ten Hag terug op oude nest

Sport :

Op zaterdag 5 december spelen Ajax en Club2 in de elfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - FC Twente

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax zal deze wedstrijd niet zo heel belangrijk vinden: alles draait om de wedstrijd woensdag tegen Atalanta in de laatste speelronde van de Champions League. De kans om zaterdag wat jonge spelers en talenten op te stellen?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

FC Twente
FC Twente won de laatste zes wedstrijden in de Johan Cruijff Arena niet. In eigen stadion zijn ze iets succesvoller: in 2017 en 2018 speelden de Tukkers gelijk.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Twente is zaterdag 5 december om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - FC Twente live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier