Indrukwekkende film The Hobbit: The Desolation of Smaug dinsdag te zien op RTL 7

Indrukwekkende film The Hobbit: The Desolation of Smaug dinsdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Hoewel het moeilijk is om het succes van de Lord of the Rings-films te evenaren, trok regisseur Peter Jackson in 2013 toch weer volle zalen met de tweede Hobbit-film The Desolation of Smaug. Deze indrukwekkende productie is dinsdag te zien op RTL 7 en je kunt The Hobbit: The Desolation of Smaug streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Als ze een goede reis hebben gehad over en onder de Mistige Bergen gaat Thorin en zijn bonte gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren. Dit zonder hun Tovenaar. Als ze Meerstad eindelijk bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de zware reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de magische schat van de draak Smaug. Ondertussen is Gandalf op een missie in het zuiden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Hoewel Peter Jackson op sommige momenten wat aan het 'rekken' is om de Hobbit-films dezelfde epische status te geven als de Lord of the Rings-trilogie, staat ook deze tweede productie weer bol van de actie en het spektakel. Ook ziet de film er weer prachtig uit. De sets, de kostuums en de visuele effecten zijn - zoals te verwachten viel - perfect verzorgd. De film werd genomineerd voor drie Oscars, maar wist geen enkele nominatie te verzilveren. Niettemin staat The Hobbit: The Desolation of Smaug garant voor een enerverend filmavondje.

Cast
Naast Martin Freeman (Black Panther) en Ian McKellen (Beauty and the Beast) zijn ook Richard Armitage (Ocean's 8) en Evangeline Lilly (Ant-Man and the Wasp) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (They Shall Not Grow Old).

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op dinsdag 8 december om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 161 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende film The Hobbit: The Desolation of Smaug dinsdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV