Bezoekers Gids.tv willen dat Janny van der Heijden afvalt in Het Perfecte Plaatje

Bezoekers Gids.tv willen dat Janny van der Heijden afvalt in Het Perfecte Plaatje
Halve finale dinsdag 8 december op tv

Nieuws :

Dinsdagavond (8 december) is op RTL 4 de halve finale van Het Perfecte Plaatje te zien. Er zijn nog slechts drie bekende Nederlanders in de race voor de titel "beste hobbyfotograaf van Nederland", maar wie moet er afvallen? Als het aan de bezoekers van Gids.tv ligt is dat Janny van der Heijden.

Stevige concurrentie
In de halve finale moet Van der Heijden, bekend als jurylid uit het programma Heel Holland Bakt, het opnemen tegen vlogger/zangeres Bibi Breijman en cabaretier Stefano Keizers. Het trio krijgt twee opdrachten voor de kiezen in deze halve finale, waarin ze opnieuw hun kwaliteiten zullen moeten etaleren. Maar wie presteert er het slechtst en valt er af?

Stefano Keizers favoriet
We vroegen de gebruikers van Gids.tv wie zij het liefst zien afvallen in de halve finale. 36 procent gaf aan dat het niet uitmaakt wie er afvalt, of dat ze niet kijken naar Het Perfecte Plaatje. Daarna wordt de strijd spannender: 25 procent wil dat Janny van der Heijden afvalt, 24 procent ziet Bibi Breijman het liefst vertrekken. Stefano Keizers is de favoriet: slechts 15 procent van de stemmers wil dat hij het programma na de halve finale verlaat.

Bekijk hieronder de uitslag van de poll op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bezoekers Gids.tv willen dat Janny van der Heijden afvalt in Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier