Nieuw programma De streken van Van Boven start maandag op NPO 2

Nieuw programma De streken van Van Boven start maandag op NPO 2
Yvette van Boven maakt culinaire roadtrip

Kijktip :

Vanaf maandag 14 december is het nieuwe programma De streken van Van Boven twee weken lang elke werkdag te zien op NPO 2. Hierin maakt culinair schrijfster én topkok Yvette van Boven een culinaire roadtrip door Nederland.

De streken van Van Boven gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Heerlijke producten
De focus van veel programma's ligt in dit coronajaar op Nederland en dus besluit ook Yvette van Boven een reis door eigen land te maken. Zij gaat op zoek naar de heerlijkste streekproducten en spreekt met bijzondere mensen. Uiteraard vergeet ze ook niet te genieten van de schoonheid van de verschillende regio's in Nederland.

Boerenerven
Yvette ontmoet overal enthousiaste mensen die haar de fijne kneepjes laten zien van hun passie: lekker eten. Ze bezoekt vele plekken, van boerenerven tot de haven, en op elke locatie maakt Yvette de lekkerste gerechten met producten uit de eigen streek. Met een auto vol keukengerei en servies gaat ze op pad en ook haar jonge hond Hughie gaat mee.

Het nieuwe programma De streken van Van Boven is vanaf maandag 14 december elke werkdag rond 19.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De streken van Van Boven terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV