Vier Kerst met de familie Meiland, vanaf dinsdag te zien op SBS6

Vier Kerst met de familie Meiland, vanaf dinsdag te zien op SBS6
De Meilandjes gaan op vakantie

Kijktip :

Speciaal voor de Kerstdagen komen de Meilandjes terug op televisie met de vierdelige special Kerst met de familie Meiland. Martien, Erica, Maxime, Montana en de kleine Claire gaan samen op vakantie naar het ijskoude Lapland voor het ultieme Kerstgevoel.

Kerst met de familie Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Open haard
Voor het ultieme 'Last Christmas'-gevoel reizen de Meilandjes naar Lapland, waar ze een turbulent jaar in alle rust willen afsluiten. Na de constante aanwezigheid van een cameraploeg in hun leven, de verkoop van het chateau, de verhuizing naar Nederland en de ruzie met hun voormalige huishoudster Nadège nemen ze plaats voor de open haard in een knus chalet.

Tekst gaat verder onder video's.

Veel regelen
Voordat ze kunnen sleeën en warme chocolademelk in de sneeuw kunnen drinken moeten ze echter nog veel regelen in Nederland. De familie gaat op pad om winteroutfits te kopen, de honden moeten worden ondergebracht en ze proberen een antwoord te vinden op een belangrijke vraag: hoe neem je een voorraad wijn mee naar Lapland? Eenmaal aangekomen in Zweden ondernemen ze allerlei winterse activiteiten.

Kerst met de familie Meiland is op dinsdag 22, woensdag 23 en met een dubbele aflevering op donderdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV