All You Need Is Love Kerstspecial 2020 donderdag bij RTL 4: wat krijgen we te zien?

All You Need Is Love Kerstspecial 2020 donderdag bij RTL 4: wat krijgen we te zien?
Deelnemers gaan in speciale ‘lovedown’

Kijktip :

De All You Need Is Love Kerstspecial is inmiddels onlosmakelijk verbonden aan Kerstavond. Dus wil je de Kerst met een warm gevoel beginnen, dan is het zeker een goed idee om 24 december af te stemmen op Dr. Love, die zelfs in de coronacrisis mensen samenbrengt.

Heb je de All You Need Is Love Kerstspecial gemist? Kijk deze aflevering terug via Gids.tv.

Robert ten Brink creatief in coronatijd
In 2020 is het een hele uitdaging om mensen die elkaar liefhebben weer samen te brengen. Door het coronavirus is reizen een stuk lastiger dan normaal en ook kunnen de deelnemers niet knuffelen zoals gewoonlijk. Maar daar heeft Robert ten Brink natuurlijk iets op bedacht.

Stellen gaan in quarantaine
Dr. Love brengt in de coronacrisis stellen gewoon samen, maar zij gaan nu samen in ‘lovedown’. Dit betekent dat ze samen twee weken in quarantaine gaan, voor de veiligheid. Verder zijn er ook allerlei andere creatieve oplossingen bedacht door het team van All You Need Is Love, om deze sobere en voor velen eenzame Kerst toch een beetje liefdevoller te maken…

De All You Need Is Love Kerstspecial is op donderdag 24 december om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love Kerstspecial 2020 donderdag bij RTL 4: wat krijgen we te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier