Zondag 27 december in Linda's Wintermaand: André Hazes en Natacha Harlequin

Zondag 27 december in Linda's Wintermaand: André Hazes en Natacha Harlequin
Spraakmakende gasten op bezoek bij Linda

Kijktip :

Ook voor de laatste aflevering van Linda's Wintermaand wisten Linda de Mol en haar redactie weer twee spraakmakende gasten te strikken. Zanger André Hazes en advocaat/presentatrice Natacha Harlequin nemen plaats op de bank in de knusse studio.

Affaire
In een persoonlijk gesprek leert Linda haar gasten beter kennen. Zo vertelt André Hazes openhartig over zijn turbulente jaar, dat voor een groot deel in het teken stond van zijn affaire met Bridget Maasland en de hervonden liefde voor Monique Westenberg. Aan het eind van het jaar vroeg hij Monique zelfs ten huwelijk; de liefde lijkt weer helemaal opgebloeid.

Tekst gaat verder onder video's.

Akwasi
Advocate Natacha Harlequin was in 2020 voor het eerst veelvuldig op tv te zien. Niet alleen verscheen ze in de (geflopte) programma's Ladies Night en Dit vindt Nederland!, maar ook schoof ze aan in de meest besproken tv-uitzending van het jaar: de racisme-special van Veronica Inside. Daar kwam ze praten over de Akwasi-rel rond Johan Derksen.

De slotaflevering van Linda's Wintermaand is op zondag 27 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag 27 december in Linda's Wintermaand: André Hazes en Natacha Harlequin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV