Waar en wanneer is de Postcode Loterij Uitslag van 2020 te zien?

Waar en wanneer is de Postcode Loterij Uitslag van 2020 te zien?
Tv-programma's van RTL en Talpa delen de prijzen uit

Nieuws :

Veel mensen tellen op Oudejaarsavond af naar een nieuw jaar. Niet alleen om 2021 feestelijk in te luiden, rond de jaarwisseling kan bijvoorbeeld de Postcode Loterij ervoor zorgen dat het een wel heel gelukkig nieuwjaar wordt. Maar waar en wanneer kun je de Postcodeloterij Uitslagen vinden?

Bekijk hier waar en wanneer je de uitslag van de Staatsloterij kunt bekijken.

Prijzen uitdelen
De Postcode Loterij deelt rond Oud en Nieuw weer allerlei geldprijzen uit dus voor iedereen die meespeelt is het verstandig om de uitslag goed in de gaten te houden. Op Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag worden miljoenen euro’s weggegeven en daarbij worden nog meer prijzen uitgedeeld.

De volgende programma’s kun je kijken om uitslagen te zien en je kunt ook volgen welke prijzen worden uitgedeeld. Klik op de link om direct naar het programma te gaan.

De programma's hierboven kun je terugkijken op Gids.tv. Ook kun je vanaf 2 januari 2020 alle uitslagen van de decembertrekking vinden op de website van de Postcode Loterij.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar en wanneer is de Postcode Loterij Uitslag van 2020 te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier