Nieuw seizoen van kennisquiz Weet Ik Veel start 2 januari bij RTL 4

Nieuw seizoen van kennisquiz Weet Ik Veel start 2 januari bij RTL 4
Beau van Erven Dorens test algemene kennis BN’ers en studenten

Kijktip :

In het nieuwe jaar kun je genieten van een nieuw seizoen van de kennisquiz Weet Ik Veel bij RTL 4. In deze spelshow wordt de algemene kennis getest van studenten drie bekende Nederlanders.

Weet Ik Veel gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens test algemene kennis
Waar eerder de presentatie nog in handen was van Linda de Mol, is Weet Ik Veel na haar overstap naar SBS bij RTL gebleven en heeft Beau van Erven Dorens het stokje overgenomen. Elke week durven drie BN'ers het aan om de quiz met vijftig kennisvragen tegen elkaar te spelen.

Spel met BN’ers en studenten
Terwijl de bekende sterren antwoord geven, krijgen ook dertig studenten in de studio dezelfde vragen onder ogen. De bekende Nederlander speelt zo een geldbedrag bij elkaar voor het door hem of haar gekozen goede doel, de student krijgt hetzelfde bedrag, maar dan voor zichzelf.

Het nieuwe seizoen van Weet Ik Veel is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen van kennisquiz Weet Ik Veel start 2 januari bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier