Vanavond op tv: terugkeer Big Brother, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa

Vanavond op tv: terugkeer Big Brother, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 januari

Kijktip :

Ruim twintig jaar na het eerste seizoen maakt het iconische realityprogramma Big Brother vanavond een comeback op tv. Verder onder meer het tweede seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 4 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Big Brother

RTL 4
20:30 uur

Vanavond is de aftrap van een nieuwe editie van Big Brother. Vier Nederlanders en vier Belgen trekken het Big Brother-huis in. Na de openingsaflevering vanavond (ook te zien op RTL 5) is Big Brother elke werkdag om 21:30 uur en elke zaterdag om 18:00 uur te zien op RTL 5. Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Ze worden 24 uur per dag gevolgd door camera's.


Terug: Familie Gillis: massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

In een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa wordt de multimiljonair Peter Gillis met zijn familie en vakantieparken verder gevolgd tijdens de coronacrisis. Met de winter op komst vertrekken de laatste gasten van de vakantieparken en storten de familie Gillis en de werknemers van Peter zich op de grote schoonmaak en het winterklaar maken van alle parken. De goede voornemens van multimiljonair Peter Gillis zijn duidelijk: nóg meer massa, en nóg meer kassa.


Terug: Urk!

SBS 6
21:30 uur

Vanaf vanavond is de realityserie URK! terug op SBS6 met nieuwe afleveringen. URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. Zoals Teun en Albert. Zij treffen de voorbereidingen voor een warm welkom voor Fred, die na een maandenlang verblijf in het ziekenhuis eindelijk naar huis mag. Op Urk staat iedereen dag en nacht voor elkaar klaar. Dat blijkt ook als de onafscheidelijke tweeling Gerda en Mathilde thuiskomt na een lange dag in de vis te hebben gewerkt.


Docu: Uitgeknald?

NPO 3
22:00 uur

En toen kwam het landelijke vuurwerkverbod er toch nog sneller dan verwacht… Vanwege de corona-pandemie zal de jaarwisseling van 2020 de geschiedenis ingaan als de eerste sinds ongeveer 60 jaar waarbij het in Nederland om middernacht stil zal zijn op straat. Of toch niet? De documentaire Uitgeknald? volgt voor- en tegenstanders van het vuurwerkverbod in aanloop naar oudjaarsavond én tijdens oudjaarsnacht.


Nieuw: De Veerkracht van Volendam, 20 jaar na de brand

NPO 2
22:10 uur

De driedelige documentaireserie De Veerkracht van Volendam is van 4 tot en met 6 januari drie avonden op rij rond 22:10 uur te zien op NPO 2. De cafébrand, die veertien levens kostte, raakte iedereen in Volendam, maar niet iedereen deelde zijn ervaringen. Twee decennia na het drama vindt een nieuwe generatie dat het tijd is om te praten. Dat doen ze in alle openheid: op een podium voor dorpsgenoten. Zo bevrijdt Volendam zich van de pijn en wordt het beeld van een gesloten gemeenschap verleden tijd.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: terugkeer Big Brother, nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier