Donderdag in Op1: Joost Eerdmans en Annabel Nanninga over partij JA21

Donderdag in Op1: Joost Eerdmans en Annabel Nanninga over partij JA21
Dit zijn de gasten van donderdag 7 januari 2021

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 7 januari

  • Joost Eerdmans en Annabel Nanninga over hun nieuw partij JA21
    Annabel Nanninga en Joost Eerdmans braken met Forum voor Democratie en willen met hun nieuwe partij JA21 de rechtse kiezers in Nederland bedienen. Eerdmans als lijsttrekker en Nanninga als lijstduwer. Vanavond schuiven ze aan bij Op1 om er alles over te vertellen.

  • In een nieuw seizoen van Crisis in de Tent helpen Annemarie van Gaal en Herman den Blijker horecaondernemers die de wanhoop nabij zijn. Want door de strenge en maar voortdurende lockdown, staan velen op het punt van omvallen. Zijn de noodlijdende ondernemers nog te redden of is het een onbegonnen zaak?

  • Vanavond praat Op1 over de ravage aan het einde van het presidentiële tijdperk van Donald Trump. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en de gevolgen? Pete Hoekstra (Amerikaans ambassadeur in Nederland), Stef Blok (minister van Buitenlandse Zaken) en Amerikadeskundigen Willem Post en Laila Frank schuiven aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Joost Eerdmans en Annabel Nanninga over partij JA21 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier