Matthijs van Nieuwkerk heeft corona: uitzending Matthijs Gaat Door uitgesteld

Matthijs van Nieuwkerk heeft corona: uitzending Matthijs Gaat Door uitgesteld
Nieuwe Boeren vervangt Matthijs Gaat Door

Nieuws :

Zaterdag zou de tweede aflevering van Matthijs Gaat Door worden uitgezonden bij NPO 1, maar dit gaat niet door. Presentator Matthijs van Nieuwkerk is namelijk besmet met het coronavirus.

Matthijs Gaat Door gemist? Kijk de eerste aflevering terug bij Gids.tv.

Van Nieuwkerk heeft lichte coronaverschijnselen
Matthijs heeft lichte coronaverschijnselen en blijft met in achtneming van de GGD richtlijnen in thuisquarantaine”, laat BNNVARA weten in een verklaring. “Hij en de redactie werken vanuit huis en hopen snel weer een uitzending te kunnen maken.”

Nieuwe Boeren vervangt Matthijs Gaat Door
De eerste aflevering van Matthijs Gaat Door werd 31 december uitgezonden, dit was een oudejaarsspecial. Het was de eerste keer dat Van Nieuwkerk weer nieuw programma op televisie presenteerde, sinds hij stopte met De Wereld Draait Door in maart 2020. In plaats van Matthijs Gaat Door wordt zaterdag een nieuwe aflevering van Nieuwe Boeren uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer Matthijs Gaat Door weer op tv verschijnt.

In plaats van Matthijs Gaat Door kun je zaterdag om 21.40 uur op NPO 1 kijken naar een nieuwe aflevering van Nieuwe Boeren. Je kunt de eerste hele aflevering van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk heeft corona: uitzending Matthijs Gaat Door uitgesteld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier