Maandag 11 januari in Spoorloos: twee Iraanse zussen zien elkaar na 60 (!) jaar

Maandag 11 januari in Spoorloos: twee Iraanse zussen zien elkaar na 60 (!) jaar
Bijzondere aflevering van kijkcijferkanon

Kijktip :

Al dertig jaar lang is Spoorloos een vaste waarde en een enorm kijkcijferkanon op de Nederlandse televisie. In 2001 werden ze zelfs beloond met de Gouden Televizier-Ring. Ook op maandag 11 januari is er weer een aangrijpend verhaal te zien.

Spoorloos gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Iraanse zussen
In deze uitzending gaat het over Sharifeh en Shahnaz, die geboren werden in hetzelfde gezin in Iran. Ze kwamen samen terecht in hetzelfde kindertehuis, maar wisten niet van elkaar dat ze zusjes waren. Dit mysterie bleef bijna hun hele leven intact; ze ontvluchtten onafhankelijk van elkaar het moeilijke leven in Iran.

Europa
Uiteindelijk kwamen de twee vrouwen allebei in Europa terecht: de één belandde in Zweden, de ander in Nederland. Hun levensverhalen leken zich definitief apart van elkaar te voltrekken en niets wees erop dat hun paden zich ooit nog zouden kruisen, totdat ze via een DNA-databank aan elkaar gelinkt werden. Ze roepen de hulp van Spoorloos in.

Spoorloos is elke maandag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 11 januari in Spoorloos: twee Iraanse zussen zien elkaar na 60 (!) jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier