Vanavond op tv: nieuw programma Crime Desk, docuserie Typisch Helmond-West

Vanavond op tv: nieuw programma Crime Desk, docuserie Typisch Helmond-West
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 11 januari

Kijktip :

Vanavond gaan er weer een paar nieuwe programma's van start. RTL 5 gooit een nieuw ijzer in het vuur met het misdaadprogramma Crime Desk, terwijl op NPO 2 de docuserie Typisch Helmond-West begint. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 11 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch Helmond-West

NPO 2
19:25 uur

De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in het Brabanste Helmond-West. De volkswijk Helmond-West, ook wel bekend als 't Haagje, had lang een slechte naam, niet in de laatste plaats door het beeld dat 'de media' ervan schetsten: hangjongeren, overlast, een onveilige buurt. In eerste instantie heeft niet iedereen zin in een tv-programma over de wijk. Toch hebben de bewoners zich opengesteld voor de camera's van Typisch.


Nieuw: Crime Desk

RTL 5
20:30 uur

In het nieuwe programma Crime Desk komen actuele misdaadzaken voorbij en vragen politie en Openbaar Ministerie het publiek bij het oplossen van onopgeloste, ernstige misdrijven. Presentatrice Marieke Elsinga ontvangt deskundigen John van den Heuvel en Mick van Wely voor het laatste en exlusieve misdaadnieuws. Daarnaast kun je als kijker bijdragen bij het oplossen van ernstige misdrijven waar het Openbaar Ministerie en de politie hulp bij vragen.


The Lord of the Rings: The Two Towers

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond het enorme fantasyspektakel The Lord of the Rings: The Two Towers te zien, de tweede film in de trilogie van regisseur Peter Jackson. Frodo en Sam komen met behulp van Gollem dichter bij Mordor, om de Ene Ring te vernietigen. Ondertussen neemt de rest van de groep het op tegen Saurons nieuwe bondgenoot, Saruman, en zijn hordes orks en Uruk-hai uit Isengard.


Spoorloos: op zoek naar zus

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Spoorloos het verhaal van twee Iraanse zussen die elkaar na bijna zestig jaar weer zien. De zussen Sharifeh en Shahnaz, geboren in hetzelfde gezin in Iran, eindigden in hetzelfde kindertehuis, zonder dat ze van elkaar wisten dat ze zusjes waren. Onafhankelijk van elkaar ontvluchtten ze het moeilijke leven in Iran en beiden belandden in Europa: de een in Zweden, de ander in Nederland.


Pointer: zzp'ers in de schulden

NPO 2
22:20 uur

Het onderzoeksjournalistieke programma Pointer zendt vanavond een reportage over schulden van zzp'ers in tijden van corona uit. Veel van hen zitten in financieel zwaar weer en zullen zich melden voor schuldhulpverlening. Taxichauffeur Marko zag zijn ritten drastisch afnemen de afgelopen maanden. Terwijl hij normaal zijn klanten naar Schiphol of het café brengt, staat zijn auto nu vaker stil dan ooit. Ondanks de overheidssteun kan Marko het hoofd nauwelijks boven water houden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw programma Crime Desk, docuserie Typisch Helmond-West of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV