Slotaflevering Mijn leven in hun handen zie je donderdag op SBS6

Slotaflevering Mijn leven in hun handen zie je donderdag op SBS6
Heftige medische verhalen van gewone Nederlanders

Kijktip :

Donderdagavond (14 januari) zendt SBS6 de laatste aflevering van het realityprogramma Mijn leven in hun handen uit. Hierin volgen we mensen die een zware operatie of behandeling moeten ondergaan vanwege een ernstige ziekte of aandoening.

Mijn leven in hun handen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Chemokuur
In deze laatste aflevering zien we onder meer het verhaal van de 61-jarige Annemarie. Zij moet een tweede chemokuur ondergaan, nadat bij een operatie al een groot deel van de alvleesklier is weggehaald. Wanneer ze na de tweede ronde kuren net weer op de been is, gaat het thuis helemaal mis. Ook maken we kennis met de 43-jarige Bernadette.

Lees verder onder de video's.

Aanvallen
Haar leven wordt al negen jaar bepaald door plotselinge, heftige aanvallen in de hartstreek. Die zorgen ervoor dat haar hele lichaam onbedwingbaar gaat trillen. Talloze artsen hebben haar onderzocht en nachtelijke bezoeken aan de eerste hulp zijn al jaren aan de orde van de dag. Bernadette heeft maar één vraag: wat is er met mij aan de hand?

De slotaflevering van Mijn leven in hun handen is op donderdag 14 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mijn leven in hun handen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Mijn leven in hun handen zie je donderdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier