Sven Kockelmann en Talitha Muusse vormen het nieuwe presentatieduo van Op1

Sven Kockelmann en Talitha Muusse vormen het nieuwe presentatieduo van Op1
Tweetal neemt de zondag voor hun rekening

Nieuws :

Het was al bekend dat Sven Kockelmann één van de Op1-presentatoren op de zondagavond zou worden, maar wie is zijn collega? De 29-jarige Talitha Muusse gaat als een speer in de televisiewereld en krijgt nu de kans van haar leven.

Op1 gemist? Kijk de beste fragmenten en alle uitzendingen terug via Gids.tv.

Veel op tv
De laatste tijd hebben we Muusse veelvuldig op televisie gezien. Zo schoof ze regelmatig aan bij Margriet van der Linden in M als pleitbezorger voor de problemen van de jongeren in de Nederlandse samenleving. Ook was de millennial-expert het gezicht van de Jongerenrevolutie en Coalitie-Y. Volgens Peter Kuipers, directievoorzitter van KRO-NCRV, is Muusse "een aanstormend allround talent".

Lees verder onder de video's.

Ervaren rot
Muusse wordt niet in het diepe gegooid, want ze mag plaatsnemen naast de ervaren rot Sven Kockelmann. Deze interviewer is gepokt en gemazeld in de Nederlandse mediawereld en wordt door velen gezien als één van de beste interviewers van Nederland. Het duo Kockelmann/Muusse zal in ieder geval tot de landelijke verkiezingen van 17 maart elke zondag te zien zijn in Op1.

Op1 is elke dag (met uitzondering van zaterdag) rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sven Kockelmann en Talitha Muusse vormen het nieuwe presentatieduo van Op1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier