Donderdag in M: Elise Schaap en Irene Moors over TV Kantine

Donderdag in M: Elise Schaap en Irene Moors over TV Kantine
De gasten van donderdag 14 januari

Kijktip :

Elise Schaap en Irene Moors zijn vaste actrices in het programma 'De TV Kantine'. Vanavond start het nieuwe seizoen en de twee dames verklappen in M alvast wat nieuwe typetjes.

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - donderdag 14 januari

  • Vanavond start een gloednieuw seizoen van de populaire imitatieshow: 'De TV Kantine'. Naast de klassiekers kunnen we rekenen op veel nieuwe typetjes, laten de makers weten. En of Margriet weer van de partij is? Jazeker! Straks schuift ster-imitator Elise Schaap samen met Irene Moors aan.
  • De lockdown gaat nog zeker drie weken langer duren; alle tijd voor een goed boek, zou je zeggen. Eén probleem: de boekhandels zijn - je raadt het al - dicht… Toch het dringende verzoek aan de lezer om je boeken alsnog bij de plaatselijke boekwinkel aan te schaffen. Zij staan namelijk te springen om je favoriete boek aan huis te bezorgen! Schrijvers Adriaan van Dis en Roxane van Iperen vertellen straks hoe belangrijk lezen is en geven een aantal goede leestips!
  • Dit weekend zouden leden van de PvdA Lodewijk Asscher definitief benoemen tijdens het partijcongres. Dat hele feest ging niet meer door. Vandaag maakt hij bekend zich terug te trekken als lijsttrekker. Na het vernietigende rapport over de toeslagenaffaire neemt hij zijn verantwoordelijkheid. Asscher maakt zijn termijn als Kamerlid af, maar stopt direct als fractievoorzitter. We bespreken het met onze politiek duider Sven Kockelmann, schrijver Roxane van Iperen en Julia Wouters, die twaalf jaar Asscher's politiek-assistent was.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Elise Schaap en Irene Moors over TV Kantine of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier