Serierecensie: Disenchantment seizoen 3 is vreemd en lastig te volgen

Serierecensie: Disenchantment seizoen 3 is vreemd en lastig te volgen
Van de makers van The Simpsons

Film :

Vanaf 15 januari staat het derde seizoen van Disenchantment op Netflix. Het fantasierijk van Matt Groening (The Simpsons) breidt uit, maar blijft het ook boeien? Lees hier de recensie van Disenchantment seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Krachten
De opwinding neemt toe in het derde seizoen als Bean haar krachten blijven groeien en ze haar eigen lot in handen krijgt. Terwijl de onverschrokken vrienden eropuit trekken om nieuwe werelden te ontdekken, zullen ze misschien ontdekken dat er echt geen plek is zoals thuis.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Het derde seizoen van deze vreemde serie brengt ons weer op heel wat vreemde plekken en vertelt het verhaal van een aantal bijzondere ontmoetingen. Door het plot nog verder los te laten, wordt het allemaal nog wat vreemder en moeilijker om te volgen. De grappen beginnen inmiddels de overhand te nemen, waarmee het allemaal wat overdreven is. De animatie is - zoals altijd - weer prima! 2,5 ster.

Cast
Abbi Jacobsen (Curb Your Enthusiasm) en Eric André (Bad Trip) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Matt Groening (The Simpsons).

Vanaf 15 januari 2021 is Disenchantment seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Animatie, Fantasy. IMDb-score: 7,2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Disenchantment seizoen 3 is vreemd en lastig te volgen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier