Deze films & series zijn nieuw op discovery+ in februari 2021

Deze films & series zijn nieuw op discovery+ in februari 2021
Gloednieuwe streamingdienst in Nederland

Nieuws :

In de kortste maand van dit jaar komt er een gloednieuwe streamingdienst bij in Nederland: Discovery+. Bekijk het overzicht van de gloednieuwe content die op de dienst gaat verschijnen.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen in februari 2021.

Liverpool: The End Of The Storm (1 februari)


De documentaire mocht het succesvolle 19/20-seizoen van dichtbij volgen en geeft een prachtige kijk achter de schermen van de historische club. Met interviews van Klopp en bepalende spelers als Virgil van Dijk, Alisson Becker, Sadio Mane en captain Jordan Henderson horen we hoe zij dit opmerkelijke seizoen beleefd hebben en wat het geheim van hun succes was. Lees hier waar je vanaf 1 februari Liverpool: The End Of The Storm kunt kijken.

Mary McCartney Serves it Up (4 februari)


Mary McCartney is niet alleen ‘de dochter van’, ze is ook een getalenteerd fotografe, schrijfster en een vegetariër die geweldig kan koken. Hoe ze dat doet, is te zien in de heerlijke serie Mary McCartney Serves it Up. Voor een reeks beroemde gasten bereidt ze elke aflevering een even smaakvol als makkelijk te maken vegetarisch gerecht. Zo creëert ze ‘comfort food’ voor Liv Tyler, een ‘transatlantic brunch’ voor Cameron Diaz en Nicole Richie en ‘easy entertaining’ voor Kate Hudson. Bekijk hier waar je vanaf 4 februari Mary McCartney Serves it Up kunt streamen.

Sex Tape (6 februari)


In de eerste discovery+ Original serie Sex Tape duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in! Want wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels? In deze nieuwe serie zijn onder andere realityster Michael van der Plas met zijn vriendin Naomi, oud Utopia kandidaat Baldr met zijn vrouw Anna en zangeres Nathalie Makoma met haar vriend Jean-Claude te zien. In het programma Sex Tape zien we per aflevering drie koppels die de opdracht krijgen om hun leven te filmen. Bekijk hier waar je vanaf 6 februari Sex Tape kunt streamen.

Ludacris Can’t Cook (25 februari)


De succesvolle rapper en acteur Ludacris kan veel, maar één ding zeker niet: koken. Best lastig als je eigenaar bent van een restaurant. Daarom gaat hij in de leer om zijn kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Een eitje bakken lukt nog wel, maar nu wordt het tijd om het echte vak te leren. In de special Ludacris Can’t Cook volgen we zijn eerste stappen in de culinaire wereld.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films & series zijn nieuw op discovery+ in februari 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier