Nieuwe thrillerserie The Sister begint woensdag 20 januari op BBC First

Nieuwe thrillerserie The Sister begint woensdag 20 januari op BBC First
Nathan dreigt alles te verliezen

Kijktip :

Vanaf woensdag 20 januari zendt BBC First de nieuwe Britse thrillerserie The Sister uit. Hierin volgen we hoofdpersoon Nathan, die probeert zijn geheim uit het verleden verborgen te houden en te redden wat er te redden valt als hij alles dreigt te verliezen.

Traumatische nacht
Zoals in wel meer spannende series lijkt de hoofdpersoon het allemaal goed voor elkaar te hebben. Nathan heeft alles om gelukkig te zijn: een prachtige vrouw, een warm thuis en een stabiele carrière. Toch knaagt er iets aan hem. Een donker geheim over een traumatische nacht uit het verleden blijft hem tot op de dag van vandaag achtervolgen.

Schokkend nieuws
Uit het niets verschijnt de oude bekende Bob weer in beeld, en hij heeft schokkend nieuws. Nathans wereld dreigt in elkaar te storten: geheimen komen aan het licht en hij is bang dat alles waar hij jarenlang voor heeft gevochten, zowel voor zichzelf als voor zijn familie, vernietigd zal worden. Hoe ver zal Nathan gaan?

De Britse thrillerserie The Sister is vanaf woensdag 20 januari wekelijks om 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe thrillerserie The Sister begint woensdag 20 januari op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier