Donderdag 21 januari in Nieuwe boeren: Romy is de nieuwe herenboer

Donderdag 21 januari in Nieuwe boeren: Romy is de nieuwe herenboer
Houdt ze zich aan haar belofte?

Kijktip :

Nieuwe boeren kunnen we wel omschrijven als de Expeditie Robinson van de publieke omroep. Het programma zit vol opdrachten, duels en draait om overleven - maar dan op een boerderij. Donderdag is er weer een nieuwe aflevering te zien op NPO 1.

Nieuwe boeren gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Herenboer
Romy is aangewezen als de nieuwe herenboer en moet in die hoedanigheid de duellisten kiezen. Er werd één voorwaarde gesteld: er moet een vrouw als eerste duellist gekozen worden. Hoewel Romy in eerste instantie van plan is zich aan die belofte te houden, is het nog maar de vraag of dat wel de slimste keuze is.

Lees verder onder de video's.

Taken
Verder moet ook nog blijken of alle taken wel goed zijn uitgevoerd. Hoe is de kwaliteit van de kaas, en hoe is het scheren van het schaap de nieuwe boeren vergaan? De echte boeren Arnold en Rianne zijn vriendelijk, maar ook streng. In Nieuwe boeren wordt duidelijk dat moderne mensen steeds verder af staan van waar ons eten vandaan komt.

Nieuwe boeren is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe boeren terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 21 januari in Nieuwe boeren: Romy is de nieuwe herenboer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier