Vanavond op tv: nieuwe serie Pure, slotaflevering Reizen Waes Japan

Vanavond op tv: nieuwe serie Pure, slotaflevering Reizen Waes Japan
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 22 januari

Kijktip :

Vanavond komt er een einde aan de reis van Tom Waes door Japan, met de slotaflevering van zijn Reizen Waes-special. Verder onder meer de start van de nieuwe serie Pure op BBC First. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 22 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Reizen Waes Japan: Fukushima

NPO 3
20:25 uur

In de derde en laatste aflevering van Reizen Waes Japan bezoekt Tom Waes het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale in Fukushima. Tom zoekt uit hoe veilig het nu is in Fukushima en hoe het verder moet met deze getroffen streek. Net buiten het gebied doet Tom mee aan een noedel-eetwedstrijd. Tom heeft meer dan vierduizend kilometer door Japan gereisd en eindigt zijn reis in het hoge noorden.


Animatiefilm: Kubo and the Two Strings

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de magische en schitterende animatiefilm Kubo and the Two Strings uit. Kubo leidt een rustig, normaal leventje in een klein dorpje aan de kust. Als een geest uit zijn verleden zijn leven op de kop zet, zorgt deze voor grote onrust. Kubo moet om te overleven een magisch samoerai harnas opsporen dat ooit gedragen werd door zijn vader.


De Alleskunner: kledingketting & slaapzakrace

SBS 6
20:30 uur

Er zijn nog zeventig van de honderd kandidaten over, maar aan het eind van deze aflevering van De Alleskunner zijn er weer tien mensen die het spel moeten verlaten. De kandidaten gaan deze week een ketting maken van de kleding die ze aanhebben. Spelen ze op safe of gaan ze uit de kleren tijdens deze opdracht? Ook moeten ze kruipend in een slaapzak naar de finishlijn en spelen ze een muziekquiz waarbij de vraag luidt: is dit nummer van een nationale of internationale artiest?


Thriller: Deepwater Horizon

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de indrukwekkende thriller Deepwater Horizon te zien. De film vertelt het waargebeurde verhaal van het BP-boorplatform Deepwater Horizon dat in 2010 het gezicht werd van een ecologische ramp in de Golf van Mexico. Het beruchte Britse booreiland vloog in brand en explodeerde op 20 april 2010 tijdens boringen. Er kwamen elf bemanningsleden om het leven en veroorzaakte de grootste olieramp in de geschiedenis van de Verenigde Staten.


Nieuw: Pure

BBC First
22:00 uur

Vanavond start de Britse comedy-dramaserie Pure, over seks en mentale problemen die voor ongemakkelijke, maar hilarische situaties zorgen. Marnie lijdt aan OCD. De geest van de vierentwintigjarige wordt constant overvallen door (ongepaste) opdringerige gedachten, die ze bij niemand kwijt kan. Haar obsessies vertalen zich in opdringerige seksuele gedachten, en de dwangneuroses zorgen voor onzichtbare mentale rituelen die haar dagelijkse leven ingrijpend beïnvloeden.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe serie Pure, slotaflevering Reizen Waes Japan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV