Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over persconferentie 2 februari en meer

Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp over persconferentie 2 februari en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 2 februari

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 2 februari 2021

  • Ze is de enige non op de Amsterdamse Zuidas: Isabella Wijnberg werkt daar als advocaat bij een groot kantoor en draagt op haar borst een houten kruisje. Want een paar maanden geleden werd ze officieel ingewijd en nu woont ze in de pastorie van De Papegaai, een oude schuilkerk midden in de Kalverstraat. Hoe weet zij deze ogenschijnlijk tegenstrijdige werelden met elkaar te combineren? Dat vertelt Isabella vanavond bij Op1.

  • Vanavond om 19:00 uur is er weer een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen. Hoe lang zitten we nog vast aan de strenge maatregelen? Te gast zijn Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, politiek verslaggever Xander van der Wulp van de NOS en arts-microbioloog en OMT-lid Andreas Voss.

  • Er kan straks geen taakstraf meer worden opgelegd bij geweld tegen hulpverleners en politieagenten, maar rechters moeten deze geweldplegers voortaan altijd een celstraf opleggen. Dat besloot vandaag een Kamermeerderheid. CDA-Kamerlid Chris van Dam, advocaat Jan Vlug en rechtbankverslaggever Saskia Belleman van de Telegraaf gaan er vanavond bij Op1 over in debat.

  • Kapper Ap Israël knipt normaal gesproken heel veel politici op het Haagse Binnenhof, maar Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn net als wij allemaal al een paar weken niet meer bijgeknipt. Kapper Ap schuift vanavond aan bij Op1 en vertelt over de meest opvallende coronakapsels van politiek Den Haag.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV