Nieuwe Britse dramaserie The Nest gaat vrijdag van start op NPO 2

Nieuwe Britse dramaserie The Nest gaat vrijdag van start op NPO 2
Getrouwd stel worstelt met kinderwens

Kijktip :

Vanaf vrijdag 5 februari is de nieuwe Britse dramaserie The Nest te zien op NPO 2. In deze serie krijgen we een kijkje in het leven van het Britse stel Dan en Emily. Zij lijken alles goed voor elkaar te hebben, maar toch ontbreekt er nog iets in hun leven...

Je kunt nu al alle afleveringen van The Nest streamen via NPO Plus.

Enorme villa
In deze vijfdelige serie zien we hoe Dan en Emily baden in luxe - zowel materieel als immaterieel. Ze zijn stapelgek op elkaar en wonen in een enorme villa in een buitenwijk van Glasgow. In financieel opzicht hebben ze niets te klagen. Toch ontbreekt er nog een belangrijke schakel in hun leven: hun onvervulde kinderwens blijft een grote rol spelen.

Ongelukkig voorval
Een kindje krijgen blijkt een hele opgave voor Dan en Emily, maar dan lijkt zich een oplossing voor te doen. De pas achttienjarige Kaya is van plan om te ontsnappen aan haar eigen uitzichtloze bestaan en biedt zich aan als draagmoeder. Zij blijkt echter onstabieler dan gedacht, en een ongelukkig voorval lijkt voor iedereen grote gevolgen te krijgen.

De nieuwe dramaserie The Nest is vanaf vrijdag 5 februari wekelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van The Nest terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV