Unieke film You Were Never Really Here zaterdag te zien op Canvas

Unieke film You Were Never Really Here zaterdag te zien op Canvas
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Joaquin Phoenix is al jaren één van de beste acteurs in Hollywood, maar begin 2020 volgde eindelijk de beloning: hij kreeg een Oscar voor zijn fenomenale rol in Joker. Hij had 'm twee jaar eerder al kunnen verdienen voor You Were Never Really Here, waarin hij ook de sterren van de hemel speelt. De film is zaterdag te zien op Canvas en je kunt You Were Never Really Here streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Joe, die alleen woont met zijn moeder, is een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. Hij heeft de taak op zich genomen om vrouwen te redden uit de handen van mensensmokkelaars. Joe krijgt de opdracht de ontvoerde dochter van een politicus op te sporen. Wanneer het redden van het meisje uit een bordeel uiteindelijk misgaat, krijgt hij een storm van geweld en corruptie over zich heen. Maar hij zoekt wraak.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
You Were Never Really Here is niet bepaald een doorsnee film te noemen. Volgens de beste art house-traditie is het af en toe een behoorlijk ongemakkelijke zit, waardoor het geen productie voor het grote publiek was. Ook de Academy schrok misschien terug voor deze bij vlagen bizarre film, want anders had Phoenix absoluut een Oscarnominatie gekregen. Hij zet een briljante rol neer als de getraumatiseerde oorlogsveteraan. De critici waren over het algemeen dan ook laaiend enthousiast over deze unieke productie.

You Were Never Really Here (2017) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op zaterdag 6 februari om 22.40 uur te zien op Canvas. Genre: drama, misdaad. Speelduur: 89 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV