Nieuw op Videoland in week 5: The Good Doctor, Bram Krikke en meer kijktips

Nieuw op Videoland in week 5: The Good Doctor, Bram Krikke en meer kijktips
Kijktips voor 6 t/m 12 februari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Videoland in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke (vanaf zondag)

Videoland


Bram Krikke gaat exclusief voor Videoland de Tweede Kamerverkiezingen verslaan. In ‘De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke’ zet hij zijn ongepolijste interviewstijl in om het Binnenhof onveilig te maken, waarbij hij de hulp van bekende Nederlanders inschakelt en succesvolle programma’s gebruikt om zo zijn showbizzdroom waar te maken. Bekijk hier waar je De Grote Bram Krikke Show met Bram Krikke kunt kijken.

The Adventures of Tintin (vanaf zondag)

Videoland


Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip 'De Eenhoorn' een groot geheim met zich meedraagt. Meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, krijgt hij het aan de stok met de boosaardige Sacharin, die weet dat Kuifje een belangrijke aanwijzing bezit naar de grote schat van de snode piraat Scharlaken Rackham. Lees hier waar je The Adventures of Tintin kunt kijken.

The Good Doctor, S4 (vanaf maandag)

Videoland


Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis in San José. Alleen in een nieuwe wereld en onbekwaam om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen, daagt zijn enige aanhanger het sceptische bestuur en medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Bekijk hier waar je The Good Doctor kunt streamen.

Monte Carlo (vanaf vrijdag)

Videoland


Na het behalen van haar middelbare schooldiploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om eindelijk hun droomreis te gaan maken naar Parijs. Ze worden helaas op hun trip vergezeld door de stiefzuster van Grace, Meg. Lees hier waar je Monte Carlo kunt kijken.

Verder op Videoland

  • Sex Tape (6 februari)
  • T-34 (8 februari)
  • Survive The Night (9 februari)
  • Mislukte Implosies (10 febrauri)
  • John Wick 2 (11 februari)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland in week 5: The Good Doctor, Bram Krikke en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier