Donderdag in Op1: 'The Iceman' Wim Hofs over de schaatsgekte in Nederland

Donderdag in Op1: 'The Iceman' Wim Hofs over de schaatsgekte in Nederland
Dit zijn de gasten van donderdag 11 februari

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 11 februari 2021

  • Hij was raadslid, Kamerlid, staatssecretaris en schopte het uiteindelijk zelfs tot fractievoorzitter van de VVD.Klaas Dijkhoff is de kroonprins die nét geen koning werd, maar in 2017 wel werd gekroond tot de Slimste Mens. De VVD-fractieleider belooft in een nieuw boek dat alles goed gaat komen. Vanavond bij Op1 vertelt Klaas Dijkhoff – die binnenkort afscheid neemt van de politiek – hoe dat wat hem betreft gaat gebeuren.

  • De presentatoren Renze Klamer en Fidan Ekiz staan aan de vooravond van, jawel, een nieuw seizoen van het gelijknamige programma. Blijft Fidan zich net zo stevig uitspreken, ondanks de kritiek die ze ontvangt? Vanavond bij Op1 vertellen Renze Klamer en Fidan Ekiz wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen van De Vooravond.

  • Op veel plekken werd vandaag al volop geschaatst, maar dat was niet altijd zonder gevaar.  Vanavond bij Op1 ijsmeester Jan Koene over de schaatsgekte die is losgebroken en de ongelukken die daarbij kunnen gebeuren. Ook geeft ‘The iceman’ Wim Hof tips over wat je moet doen als je dan toch onverhoopt door het ijs zakt.

  • De bitcoin was deze week meer waard dan ooit, na een mega-investering van Teslabaas Elon Musk. Techjournalist Wouter van Noort interviewde hem al eens en is enthousiast.Robert Nass vreest daarentegen voor grote gevolgen. Vanavond bij Op1 vertellen Wouter van Noort en Robert Nass over de fenomenen bitcoin én Elon Musk.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: 'The Iceman' Wim Hofs over de schaatsgekte in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier