Recensie: Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie met de Britse Freek Vonk

Recensie: Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie met de Britse Freek Vonk
Wat kies jij: een natalpruim of een aardrups eten?

Film :

Sinds 16 februari staat de interactieve film Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie op Netflix. Trek de wildernis in en ga op jacht naar een losgeslagen leeuw en een baviaan met de Ultimate Survival-ster Bear Grylls. Lees hier de filmrecensie van Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie,

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Wat kies jij?
Bij een stroomstoring in een groot safarireservaat roept de natuurbeheerder de hulp van Bear Grylls in om de ontstane chaos enigszins te bezweren. Als kijker help je Grylls met het vangen van een ontsnapte leeuw en het redden van een verdwaalde baviaan. Ook moet de stroomstoring zo snel mogelijk verholpen worden, om te zorgen dat er niet nóg meer dieren ontsnappen. Welke opties kies jij?

nieuw-op-netflix-animal-on-the-loose-a-you-vs-wild-movie-vanaf-dinsdag-te-zien-1

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Hou je afstandbediening paraat, want Bear Grylls (een soort Freek Vonk, maar dan anders) heeft een hele rij dilemma's voor je, in dit interactieve avontuur. Kies je voor: A. langs het water, B. bouw je een vlot, of C. ga je zwemmen? Het doel: de losgeslagen baviaan Thimba vinden. Een grappig element, dat vooral kinderen gaan waarderen. Als een spannend moment met een slang Grylls bijna fataal wordt, wordt de scène in rook gehuld, en zijn we plotseling weer op pad om de dieren te vangen. De slordige overgangen zijn jammer en halen de sensatie zeker weg. Ook moet je je gevoel voor realisme loslaten, anders heb je een lelijke anderhalf uur. Twee sterren.

Cast
Naast Bear Grylls (Ultimate Survival) is de regisseur van deze film Ben Simms (Bear Grylls: Face the Wild).

Vanaf 16 februari 2021 is de film Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie te streamen op Netflix. Genre: Avontuur, Reality-TV. Tijdsduur: 90 minuten. IMDb-score: 6,2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie met de Britse Freek Vonk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier