Dinsdag in Jinek: André Kuipers en Anna Gimbrère over zoektocht nieuwe astronauten

Dinsdag in Jinek: André Kuipers en Anna Gimbrère over zoektocht nieuwe astronauten
Dit zijn de gasten van dinsdag 16 februari

Kijktip :

Wie wordt de nieuwe man of vrouw op de maan? Voor het eerst in meer dan tien jaar gaat de ESA op zoek naar nieuwe astronauten. Vandaag maakt de ruimtevaartorganisatie bekend naar wat voor mensen ze op zoek zijn. André Kuipers en Anna Gimbrère vertellen er vanavond over. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van dinsdag 16 februari.

  • Paulien Cornelisse begon haar cabaretcarrière ooit met een grap over mensen die soms hun 'Ja' inademen in plaats van uitspreken. Ruim 13 jaar later besloot ze te onderzoeken waar dat gekke taalfenomeen vandaan komt.

  • Voor het eerst in acht weken is er weer een stijging in het aantal coronagevallen te zien en dat terwijl minder mensen zich laten testen.Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, maakt zich zorgen.

  • De chaos rond de avondklok is compleet. Eerder vandaag besloot een rechter per direct een streep door de avondklok te zetten. Maar vanavond nog moet een andere rechter duidelijk maken of de avondklok in stand kan blijven tot de zaak later deze week inhoudelijk behandeld kan worden. We bespreken de juridische chaos met advocaat Gerard Spong, politiek commentator Wouter de Winther van De Telegraaf en opiniepeiler van EenVandaag Gijs Rademaker.

  • Wie wordt de nieuwe man of vrouw op de maan? Voor het eerst in meer dan tien jaar gaat de ESA op zoek naar nieuwe astronauten. Vandaag maakt de ruimtevaartorganisatie bekend naar wat voor mensen ze op zoek zijn.André Kuipers en Anna Gimbrère vertellen er vanavond over.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: André Kuipers en Anna Gimbrère over zoektocht nieuwe astronauten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier