Follow-upaflevering Ik Vertrek dinsdag te zien op NPO 1

Follow-upaflevering Ik Vertrek dinsdag te zien op NPO 1
Hoe gaat het nu met oud-deelnemers?

Kijktip :

Deze week is er een follow-upaflevering van Ik Vertrek te zien op NPO 1. In deze speciale aflevering gaan we opnieuw op bezoek bij deelnemers uit het verleden om te zien hoe hun ondernemingen en avonturen er nu voor staan. Hoe gaat het met ze?

Ik Vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Skidorp
Alle deelnemers aan Ik Vertrek beginnen goedgemutst aan een avontuur in het buitenland, maar dat gaat vaak met ups en downs. In 2018 vertrokken Dennis en Vanessa samen met hun twee kinderen naar Mallnitz, een skidorp in Oostenrijk - een droom van Dennis. Anderhalf jaar later is het gezin helemaal geïntegreerd en nu is het eindelijk de beurt aan Vanessa om haar droom te verwezenlijken.

Lees verder onder de video's.

Bed & breakfast
Ook krijgen we te zien hoe het nu gaat met het avontuur van David en Gine Shearlaw. Zij emigreerden in 2019 naar Spanje, om daar binnen twee maanden een optrekje om te toveren in een bed & breakfast. De vergunningen lieten echter nogal op zich wachten en het huis bleek ook niet bestand te zijn tegen noodweer. Ik Vertrek bleef ze volgen en daardoor kunnen we nu zien hoe het met ze gaat.

Ik Vertrek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Follow-upaflevering Ik Vertrek dinsdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV