Keuringsdienst van waarde doet 25 februari onderzoek naar flesvoeding

Keuringsdienst van waarde doet 25 februari onderzoek naar flesvoeding
Wat zijn de verschillen?

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van waarde wordt flesvoeding onder de loep genomen. Deze week doet de Keuringsdienst onderzoek naar de vele verschillende soorten die er staan en wat de verschillen hiertussen zijn.

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verwarde ouders
De mailbox van de Keuringsdienst puilt inmiddels uit van de vele kijkersvragen. Veel verwarde jonge ouders vragen zich af welke flesvoeding ze moeten gebruiken. Want als borstvoeding niet kan of lukt, biedt poedermelk voor in de fles uitkomst. Er zijn echter zó veel soorten, dat de ouders door de bomen het bos niet meer zien: het schap barst van de verpakkingen.

Potdichte wereld
Wat is, afgezien van de sterk uiteenlopende prijzen, nu eigenlijk het verschil tussen al die flesvoeding? De Keuringsdienst wordt toegelaten in de normaal gesproken potdichte wereld van de poeders. Ze neemt een kijkje in een flesvoedingsfabriek, krijgt advies van een lactatiekundige en zoekt uit wat er nu écht te kiezen valt.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van waarde doet 25 februari onderzoek naar flesvoeding of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier