Gordon blaast spelshow 5 tegen 5 nieuw leven in op SBS6

Gordon blaast spelshow 5 tegen 5 nieuw leven in op SBS6
Terugkeer van tv-klassieker

Nieuws :

In navolging van Wie van de 3 brengt SBS6 ook de tv-klassieker 5 tegen 5 weer terug op tv. Twee teams nemen het in deze klassieke spelshow tegen elkaar op in hun zoektocht naar de populairste antwoorden op vragen die aan het Nederlandse publiek zijn voorgelegd.

5 tegen 5 gemist? Kijk vanaf 12 maart elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gordon
Het spel wordt gespeeld onder de bezielende leiding van Gordon, die binnenkort ook al te zien is als presentator van de nieuwe spelshow The Cube. Het belooft een gezellige boel te worden bij 5 tegen 5, want de teams bestaan uit familieleden, collega's of bijvoorbeeld leden van een sportvereniging. De antwoorden die ze geven zullen tot hilarische taferelen leiden. Uiteraard kunnen de teams met goede antwoorden een mooi geldbedrag verdienen.

Rondes
Elke aflevering bestaat uit vijf rondes en een finale. In elke ronde krijgen de teams één vraag, die is beantwoord door een dwarsdoorsnede van de Nederlandse bevolking. Bij het goed beantwoorden van de vraag wint het team de opgetelde waarde van elk gegeven antwoord. In de finale strijden twee spelers uit het winnende team voor 5.000 euro, een bedrag dat wordt verdubbeld tot 10.000 euro bij vijf nummer 1-antwoorden.

5 tegen 5 is vanaf vrijdag 12 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 5 tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon blaast spelshow 5 tegen 5 nieuw leven in op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV