Vanavond op tv: sc Heerenveen - Ajax (KNVB Beker), start Chantals Beauty Camper

Vanavond op tv: sc Heerenveen - Ajax (KNVB Beker), start Chantals Beauty Camper
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 3 maart

Kijktip :

Vanaf vanavond is er weer een gloednieuw programma te zien van Chantal Janzen, waarin ze met Fred van Leer en Leco van Zadelhoff door Nederland crosst: Chantals Beauty Camper. Verder onder meer de start van de dramaserie Secret Bridesmaids' Business. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 3 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Dog Days

RTL 8
20:25 uur

Op RTL 8 is de tv-première van de dramafilm Dog Days te zien. Deze film volgt het leven van een aantal individuen uit Los Angeles die naarstig op zoek zijn naar meer in het leven. Daarbij zijn hun harige viervoeters de steun en toeverlaat voor de baasjes. Door toedoen van hun trouwe vrienden zoeken ze vervolgens contact en toenadering tot elkaar.


Nieuw: Chantals Beauty Camper

RTL 4
20:30 uur

In het nieuwe programma Chantals Beauty Camper trekken Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff het land door met een camper om mensen in Nederland een make-over te geven. In hun roze camper gaan de drie al zingend en met een eindeloze energie op missie. Mensen bij wie ze langs gaan vertellen hun mooie en vaak voor velen herkenbare verhaal. Chantal, Fred en Leco bezorgen op hun beurt de kandidaten een onvergetelijke dag.


Nieuw: Secret Bridesmaids' Business

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt de komende drie weken op woensdag de zesdelige Australische dramaserie Secret Bridesmaids' Business met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur uit. De serie gaat over hoe een onverwacht huwelijksaanzoek drie beste vrienden dichterbij dan ooit ooit. Totdat een reeks geheimen aan het licht komt en een gevaarlijke obsessie uit de hand begint te lopen.


Live: sc Heerenveen - Ajax

FOX
21:00 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van sc Heerenveen - Ajax in de halve finale van de KNVB-beker. Heerenveen en Ajax hadden pittige tegenstanders in de kwartfinales. De Friezen knokten zich terug tegen Feyenoord en wonnen met 4-3. Ajax was met 2-1 te sterk voor PSV. In de Eredivisie speelden Ajax en Heerenveen al een keer tegen elkaar in Amsterdam. Het werd toen 5-1 voor Ajax.


Terug: Rooijakkers over de vloer

RTL 4
21:30 uur

In een nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers weer langs bij bekende Nederlanders. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontmoet Art een zeer blije en stralende Geraldine Kemper. In een tijd dat velen juist wat bedrukt zijn, valt dat op. Art Rooijakkers weet de reden te achterhalen: Geraldine bekent weer verliefd te zijn.


Uitreiking: Ster Gouden Loeki

NPO 1
21:35 uur

Uitreiking van de Ster Gouden Loeki: de prijs voor de mooiste, leukste en populairste commercial volgens het publiek. Er worden drie prijswinnaars bekendgemaakt; de Bronzen, Zilveren en Gouden Loeki worden vergeven. Het jaar 2020 werd gekenmerkt door corona. Dat was ook veelvuldig terug te zien in de uitgezonden reclames. Onder leiding van Carrie ten Napel worden in een studio de prijzen uitgereikt. Daar zal Hans Klok op spectaculaire wijze de winnaar van de Ster Gouden Loeki onthullen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: sc Heerenveen - Ajax (KNVB Beker), start Chantals Beauty Camper of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier