Interview prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey 9 maart te zien bij Net5

Interview prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey 9 maart te zien bij Net5
Meghan Markle en prins Harry doen boekje open over Brits koningshuis

Nieuws :

Dinsdag kun je ook in Nederland kijken naar het spraakmakende interview dat Oprah Winfrey heeft gehouden met prins Harry en Meghan Markle. Het stel praat dan openhartig over hun breuk met de Britse koninklijke familie. Dit interview is dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien bij Net5.

De special met Harry en Meghan gemist? Kijk deze hele uitzending terug bij Gids.tv.

Meghan Markle beschuldigd van pestgedrag
Vorig jaar werd de Megxit bekendgemaakt, het brekende nieuws dat Meghan en Harry besloten een stap terug te doen van het Britse Koningshuis. Ze vertrokken naar Amerika, en inmiddels lijkt de breuk alleen maar groter te zijn geworden. Er doen allerlei verhalen de ronde, zo zou Meghan niet alleen zelf gepest zijn koninklijke kringen, zij wordt zelf ook van pestgedrag beschuldigd. Ook zou Harry niet meer overweg kunnen met zijn broer William.

Meghan en Harry vertellen hun plannen voor de toekomst
De iconische talkshowpresentatrice praat uitgebreid met Meghan, de hertogin van Sussex, over allerlei onderwerpen. De zwangere Meghan is erg openhartig over haar rol als moeder en echtgenote en werk voor goede doelen. Maar ze doet natuurlijk ook een boekje open over het onderwerp waar iedereen op zit te wachten: de breuk met de Britse royals, de familie van haar man Harry. Later komt prins Harry erbij, die vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en hoe ze denken over hun toekomst. Zondag wordt het 2 uur durende interview al uitgezonden bij de Amerikaanse zender CBS.

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Interview prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey 9 maart te zien bij Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier