Woensdag in Pauws Verkiezingsdebatten: Lilian Marijnissen vs. Gert-Jan Segers

Woensdag in Pauws Verkiezingsdebatten: Lilian Marijnissen vs. Gert-Jan Segers
Lijsttrekkers van SP en ChristenUnie tegenover elkaar

Kijktip :

Deze week organiseert Jeroen Pauw vier één-op-één debatten tussen de lijsttrekkers van de acht grootste partijen in de Tweede Kamer. Op woensdag 10 maart is het de beurt aan Lilian Marijnissen en Gert-Jan Segers om de degens te kruisen in Pauws Verkiezingsdebatten.

Debat Marijnissen-Segers gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

SP
Lilian Marijnissen is sinds 13 december 2017, ruim een half jaar na de vorige Tweede Kamerverkiezingen, de lijsttrekker van de SP. Als dochter van partijboegbeeld Jan Marijnissen kreeg ze het socialisme met de paplepel ingegoten, maar dat heeft vooralsnog niet tot klinkende resultaten geleid. Weet ze zich in debat met Gert-Jan Segers te profileren?

ChristenUnie
Gert-Jan Segers is inmiddels een behoorlijk ervaren politicus, want hij zit al sinds september 2012 in de Tweede Kamer namens de ChristenUnie. Drie jaar later, in 2015, werd hij de lijsttrekker van de christelijke partij. In 2017 wist hij de vijf zetels van zijn partij te behouden en momenteel lijkt er in de peilingen zelfs een kleine winst voor de ChristenUnie in te zitten.

De aflevering van Pauws Verkiezingsdebatten met Lilian Marijnissen en Gert-Jan Segers is op woensdag 10 maart om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het debat tussen Marijnissen en Segers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Pauws Verkiezingsdebatten: Lilian Marijnissen vs. Gert-Jan Segers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier