Run op kaartjes voor Fifty Shades Freed

Run op kaartjes voor Fifty Shades Freed
Al bijna 100.000 tickets verkocht voor Ladies Night

Nieuws :

Rond Valentijnsdag komt Fifty Shades Freed, het laatste deel uit de Fifty Shades-filmreeks uit. De erotische, hete trilogie bereikt zijn hoogtepunt, want voor de Ladies Night van Fifty Shades Freed zijn al meer dan 100.000 kaartjes verkocht. Dit zou zomaar eens de best bezochte Ladies Night ooit kunnen worden. Vorig jaar gingen er 110.000 vrouwen naar de eerste vertoning van Fifty Shades Darker, wat toen al een doorslaand succes was.

Met dit laatste deel wordt de grote climax van de trilogie bereikt. Door de grote belangstelling worden er meer bioscoopzalen ingezet, zo meldt distributeur Universal Pictures International. Hierdoor zullen de zalen vol zitten tijdens Ladies Night. Hoe zat het ook al weer in het laatste deel Fifty Shades Darker? En hoe ging het ook al weer met de rijke industrieel Christian Grey (gespeeld door Jamie Dornan) en de wat naïeve studente Anastasia Steel (Dakota Johnson)? Waarschuwing: geen spoilers? Lees dan niet verder.

:article:img

Christian en Anastasia gaan eindelijk in het huwelijksbootje stappen. Een rijke en misschien wel sexy bruiloft, met een huwelijksreis naar Europa. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn in Fifty Shades Freed. Als ze terugkomen van de honeymoon blijkt het moeilijk om het gewone leven weer op te pakken. Christian heeft last van een traumatisch verleden. Bovendien wordt Anastasia onverwacht zwanger en lopen de spanningen hoog op. En dan bedoelen we niet in de slaapkamer.

:article:img

Ook zijn er nog een paar oude vijanden die het het koppel nog flink lastig kunnen maken. Het lijkt wellicht allemaal dramatisch met veel problemen in dit laatste deel, er is gelukkig nog tijd genoeg over voor opzwepende seksscènes. Waar de rode kamer van Mister Grey weer open staat, vol erotisch avontuur.

Terwijl de vorige delen de bioscoopkassa's deden rinkelen, was er ook kritiek. Dakota Johnson werd onlangs nog genomineerd voor slechtste actrice in Fifty Shades Darker en wint daar misschien wel een Razzie Award mee, de tegenhanger van de Oscars. Dit zal voor het grote publiek geen probleem zijn, want de Fifty Shades-trilogie breekt alle records. Lees bij Gids.tv binnenkort de recensie van Fifty Shades Freed.

Fifty Shades Freed is vanaf 9 februari te zien in de bioscoop. Genre: Romantiek, Drama. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV