Vanavond op tv: nieuwe spelshow Stilte! A.U.B., dramaserie Gold Digger

Vanavond op tv: nieuwe spelshow Stilte! A.U.B., dramaserie Gold Digger
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 maart

Kijktip :

Vanavond komt SBS6 met maar liefst twee nieuwe spelshows op de proppen: 5 tegen 5 en Stilte! A.U.B. Verder onder meer de dramaserie Gold Digger op NPO 2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: 5 tegen 5

SBS 6
20:30 uur

De bekende spelshow 5 tegen 5 is terug op tv. Gordon ontvangt elke vrijdag om 20:30 uur op SBS6 twee teams die het tegen elkaar opnemen. De teams van vijf mensen moeten raden wat zij verwachten dat de voorkeur is van het Nederlandse publiek. Iedere ronde krijgen de teams één vraag, die eerder is voorgelegd aan een dwarsdoorsnede van de Nederlandse bevolking.

Animatiefilm: Despicable Me 2

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de prachtige animatiefilm Despicable Me 2 te zien. Een geheim laboratorium is gestolen en De Anti-Schurkenorganisatie schakelt Gru in om het lab terug te halen. Samen met de excentrieke agent Lucy moet Gru nu de wereld redden. Het valt allemaal niet mee en dan worden ook zijn minions ontvoerd.

Nieuw: Stilte! A.U.B.

SBS 6
21:20 uur

In de nieuwe spelshow Stilte! A.U.B. moeten elf deelnemers en één bekende Nederlander hun weg banen door themakamers met verschillende uitdagingen en lastige obstakels, waar maar één regel geldt: je mag geen geluid maken. Het nieuwe entertainmentprogramma is een uitdagende afvalrace vol spanning, sensatie en humor. Elk geluid boven de 50 decibel betekent 'einde oefening'. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven presenteren het programma in alle stilte.

Red Light: Esther zelf op onderzoek uit

NPO 1
21:30 uur

In deze aflevering van Red Light krijgt Esther het ene slechte nieuws na het andere en besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan. In de Schelde wordt een lichaam gevonden. Esther krijgt het ene slechte nieuws na het andere. Rechercheurs Evi en Sam gaan verder met onderzoeken van de verdwijning van Eric. Esther besluit zelf op onderzoek uit te gaan en belandt in een benarde situatie. Sylvia maakt een afspraak met de politie.

Nieuw: Safe Cave

NPO 3
22:25 uur

Claudia de Breij ontvangt in het nieuwe programma Safe Cave Nederlandse artiesten in haar eigen kelderstudio om te doen wat ze het liefste doen: samen iets moois creëren. De podia zijn dicht, makers en publiek moeten elkaar al maanden missen. Claudia de Breij heeft een manier gevonden om toch samen te komen. Tijdens de wekelijkse muzikale sessie ontstaat er een tekst, een refrein of misschien zelfs een heel liedje.

Nieuw: Gold Digger

NPO 2
22:30 uur

Vanaf vanavond is de Britse dramaserie Gold Digger elke vrijdagavond laat (vanavond 22:30 uur, volgende week 23:15 uur) te zien op NPO 2. De serie gaat over Julia, die net is gescheiden nadat haar man was vreemdgegaan. Op haar 60e verjaardag laten haar drie kinderen het afweten, dus gaat ze in haar eentje naar het British Museum. Daar ontmoet ze Benjamin, een man van 33. Er bloeit al snel een romance op, maar haar kinderen zijn ronduit wantrouwig.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV