Spectaculair spelprogramma De Verraders gaat zaterdag van start op RTL 4

Spectaculair spelprogramma De Verraders gaat zaterdag van start op RTL 4
Achttien BN'ers gaan de strijd aan

Kijktip :

De afgelopen weken probeerde RTL al een 'buzz' te creëren rond het nieuwe programma De Verraders en op zaterdag 13 maart is het zover: dan gaat deze grote productie in première op tv. Tijl Beckand presenteert de spannende spelshow, waarin achttien bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan.

Lees hier welke BN'ers meedoen aan De Verraders.

Verraders en Getrouwen
De groep is onderverdeeld in vijftien Getrouwen en drie Verraders. De Getrouwen weten niet wie de Verraders zijn, maar die zijn onderling wél op de hoogte van elkaars identiteit. Elke nacht mogen de Verraders één Getrouwe 'vermoorden' - die ligt uit het spel. Ondertussen proberen de kandidaten wel samen een grote zilverschat bij elkaar te spelen door verschillende opdrachten te voltooien. Hierbij is samenwerking juist weer van groot belang.

Lees verder onder de video's.

Angst
De deelnemers worden echter tegen elkaar opgezet. Angst, verdeeldheid en verdachtmakingen komen het groepsgevoel niet ten goede. De Getrouwen krijgen in een dagelijkse Raad de kans om de Verraders naar huis te stemmen, voordat zij allemaal zijn 'vermoord'. Gedurende acht afleveringen is te zien hoe de deelnemers het psychologische avontuur beleven en wie er uiteindelijk met de buit vandoor gaat. De presentatie wordt verzorgd door Tijl Beckand.

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculair spelprogramma De Verraders gaat zaterdag van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV