Maandag in Uitstel van executie: vader van Erwin schrijft brief na drugsverslaving

Maandag in Uitstel van executie: vader van Erwin schrijft brief na drugsverslaving
Kan een executieverkoop voorkomen worden?

Kijktip :

Maandagavond (15 maart) is er weer een aflevering van Uitstel van executie te zien op RTL 4. Deze week reageert het team op een aangrijpende en wanhopige brief van de vader Erwin. Volgens hem heeft hij nog een klein zetje nodig voor een nieuw begin.

Uitstel van executie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drugs
Erwin was jarenlang verslaafd aan alcohol en drugs, maar inmiddels kan hij met trots zeggen dat hij al vier jaar clean is. Daarmee zijn de problemen echter nog niet voorbij, want zijn huis zorgt ervoor dat Erwin opnieuw met de rug tegen de muur staat. Er is een schrijnend gebrek aan werk en door de extreem hoge rente kan Erwin zijn hypotheek onmogelijk nog betalen.

Executieverkoop
Daarom pakken Martijn Krabbé en zijn team deze zaak met beide handen aan. Ze willen Erwin helpen aan dat ene laatste zetje op weg naar een nieuw begin, en daarmee een desastreuze executieverkoop van zijn woning voorkomen. Gaat het hen inderdaad lukken om Erwins leven op de rails te krijgen?

Uitstel van executie is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Uitstel van executie: vader van Erwin schrijft brief na drugsverslaving of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier