Maandag 15 maart in Chateau Meiland: familie moet afscheid nemen van Bommel

Maandag 15 maart in Chateau Meiland: familie moet afscheid nemen van Bommel
Droevige dag voor de Meilandjes

Kijktip :

Hoewel de familie Meiland het grootste deel van de tijd optimistisch en vrolijk lijkt, krijgen ze het in de aflevering van maandag flink voor de kiezen. Hun geliefde bulldog Bommel is namelijk overleden.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Ziek
In Chateau Meiland was al te zien hoe Erica ontdekte dat het niet goed ging met Bommel, de opstandige maar geliefde hond van de familie. Na onderzoek blijkt het arme dier zó ziek dat hij niet meer te redden is. Hij heeft pijn en is ernstig in de war en dus moeten Martien, Erica en Maxime afscheid van hem nemen.

Lees verder onder de video's.

Verdrietig
Ondanks alle overlast die Bommel soms veroorzaakte, is het toch een verdrietige aangelegenheid voor de Meilandjes. En wat moeten ze doen om hem te gedenken? Een urn vinden ze zo treurig en begraven bij de boerderij is geen optie, want ze moeten misschien verhuizen. Dan krijgt Maxime een idee.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 15 maart in Chateau Meiland: familie moet afscheid nemen van Bommel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier