Legendarische actiecomedy Bad Boys dinsdag te zien op Veronica

Legendarische actiecomedy Bad Boys dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Spektakelregisseur Michael Bay debuteerde in 1995 op grootse wijze met de legendarische actiecomedy Bad Boys. De film mag dan niet per se heel goed zijn, buitengewoon vermakelijk is hij wél. Dinsdag is deze klassieker te zien op Veronica en je kunt Bad Boys streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Politieagenten Marcus Burnett en Mike Lowrey zijn elkaars tegenpolen, maar werken prima samen. Ze weten een grote drugsdeal te voorkomen en nemen de drugs in beslag. Maar dan wordt de drugs alsnog gestolen uit het politiebureau en hebben ze 72 uur om dit terug te krijgen voordat Interne Zaken hen als verdachte zal zien. De zaak wordt nog gecompliceerder wanneer ze zich als elkaar voor moeten doen om een ooggetuige mee te laten werken.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Zoals gezegd is Bad Boys niet per se een ijzersterke film, maar iedereen die graag een onbekommerd avondje filmvermaak tegemoet wil gaan zit met Bad Boys goed. Hoofdrolspelers Martin Lawrence en Will Smith hebben een ongekende chemie en dat leidt tot tal van hilarische situaties. Gelukkig voorziet regisseur Bay ook op actiegebied ruim voldoende in de behoefte, met flink wat spectaculaire scènes. Bad Boys was zo succesvol dat er inmiddels twee vervolgen zijn gemaakt.

Cast
Naast Martin Lawrence (Bad Boys for Life) en Will Smith (Aladdin) zijn ook Téa Leoni (Deep Impact) en Tchéky Karyo (GoldenEye) te zien in Bad Boys. Deze productie is geregisseerd door Michael Bay (Transformers).

Bad Boys (1995) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op dinsdag 16 maart om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy. Speelduur: 119 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Legendarische actiecomedy Bad Boys dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier