Special Willie Wartaals Nieuwe Kunst zaterdag 20 maart te zien op NPO 3

Special Willie Wartaals Nieuwe Kunst zaterdag 20 maart te zien op NPO 3
Sketchprogramma van rapper

Kijktip :

Willie Wartaal kennen we als rapper uit de driemansformatie De Jeugd van Tegenwoordig, met wie hij al vijftien jaar succes heeft. Vanaf zaterdag 20 maart laat hij een andere kant van zichzelf zien in de special Willie Wartaals Nieuwe Kunst.

Willie Wartaals Nieuwe Kunst gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Museum Voorlinden
Voordat de coronapandemie uitbrak, stond Willie in de startblokken om te gaan touren met nieuw werk. Dat feest ging helaas niet door en dus besloot hij zelf een film te maken met zijn nieuwe liedjes. Deze film werd opgenomen op een bijzondere locatie: in Museum Voorlinden in Wassenaar. In komische sketches is te zien hoe Wartaal infiltreert in het museum.

Fantasierijk
In een fantasierijk verhaal is te zien hoe Wartaal het museum binnendringt door er te werken als toiletjuffrouw, portier en directeur. De rapper zoekt naar nieuwe manieren om zijn muziek aan het publiek te presenteren. Dat doet hij met medewerking van een hele rits collega's, zoals Famke Louise, JeBroer, Vjeze Fur en museumdirecteur Suzanne Swarts.

De special Willie Wartaals Nieuwe Kunst is op zaterdag 20 maart om 23.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de special Willie Wartaals Nieuwe Kunst terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Special Willie Wartaals Nieuwe Kunst zaterdag 20 maart te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier