Geweldige feelgoodfilm Chef zaterdag te zien op België Eén

Geweldige feelgoodfilm Chef zaterdag te zien op België Eén
Ook te streamen via Google Play

Kijktip :

Films over eten op zonnige locaties laten je als kijker onmiddellijk wegdromen naar betere tijden en mooie herinneringen. De geweldige feelgoodfilm Chef slaagt daar ook glansrijk in. Deze heerlijke film (zowel figuurlijk als letterlijk) is zaterdag te zien op België Eén en je kunt Chef streamen via onder meer Google Play.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het verhaal gaat over de chef-kok Carl Casper. Hij weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw, zijn beste vriend en zijn zoon. Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Jon Favreau begon ooit als acteur, maar heeft inmiddels een solide reputatie als regisseur opgebouwd met blockbusters als Iron Man (2010), The Jungle Book (2016) en The Lion King (2019). In 2014 koos hij echter voor een 'lekker' tussendoortje met Chef, waarin Favreau naast de regie ook voor de hoofdrol, het script en de productie tekende. Het is duidelijk een 'passion project' van de Hollywoodregisseur, en dat levert een prachtige, vermakelijke feelgoodfilm op - met een gigantische parade van bekende vrienden.

Cast
Naast Jon Favreau (The Wolf of Wall Street) en Sofia Vergara (Modern Family) zijn ook Scarlett Johansson (Marriage Story) en Dustin Hoffman (Rain Man) te zien in Chef. Deze film is geregisseerd door Favreau.

Chef (2014) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zaterdag 20 maart om 21.20 uur te zien op België Eén. Genre: comedy, drama. Speelduur: 114 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geweldige feelgoodfilm Chef zaterdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier