Maandag in Ik geloof in mij: culthelden betreden podium van Ziggo Dome

Maandag in Ik geloof in mij: culthelden betreden podium van Ziggo Dome
Optreden voor select publiek

Kijktip :

In de nieuwste aflevering van Ik geloof in mij, te zien op maandag 22 maart, is het eindelijk zover: René le Blanc en de andere culthelden mogen hun concert in de Ziggo Dome geven. Dat gebeurt vanwege de coronamaatregelen helaas voor slechts dertig man publiek.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rasartiesten
De zeer zelfverzekerde zangers treden in de voetsporen van onder anderen Ilse DeLange en Danny Vera. Ook zij traden al op in een intieme setting, voor een select publiek van dertig mensen. Nu is het de beurt aan de rasartiesten van Ik geloof in mij. In het gigantische Ziggo Dome zingen ze een aantal solonummers en een duet.

Probleem
Zo is René le Blanc gekoppeld aan Dario, zingt Rutger met zijn vriendin Ivana en Gio met Dave. Er blijkt echter een probleempje te zijn bij het duet tussen Gio en Dave, want Dave blijkt net een maatje te groot voor de pas zeventienjarige Gio. Hij wordt van het podium geblazen, maar Dave wil geen toontje lager zingen. Niels van Baarlen grijpt in en schrapt het duet - tot grote woede van Dave, die dreigt op te stappen.

Ik geloof in mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Ik geloof in mij: culthelden betreden podium van Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier